خدمات کفسابی سرامیک
خدمات کفسابی سرامیک به معنای ساییدن سرامیک ها و کفپوش های ساختمان می باشد. معمولاً کفسابی کفپوش ساختمان و سرامیک ها به دلیل تمیز کردن و زیبایی آن ها انجام می شود.
علاوه بر این اوایل ساختمان سازی و یا بازسازی ساختمان، کفپوش و سرامیک ها به دلیل ریخته شدن مصالح ساختمانی اعم از گچ، سیمان ماسه و یا وجود گرد و غبار کثیف می شوند.
به همین منظور تمیز کردن آن ها و برطرف کردن گرد و غبارشان لازم و ضروری می باشد. لذا مواردی که بیان کردیم از دلایل انجام کفسابی سرامیک به شمار می روند.
یکی دیگر از دلایل انجام کفسابی سرامیک و کفسابی موزاییک کف پوش ساختمان ها، وجود جرم و هر گونه آلودگی روی آن ها می باشد. به عبارت دیگر سرامیک های ساختمان بعد از گذشت زمان کدر می شوند؛ به گونه ای که روش های سنتی نیز برای از بین بردن کثیفی آن ها موثر نمی باشند.
بنابراین افراد می توانند از دستگاه های کفسابی استفاده و به راحتی سرامیک ها را تمیز کنند. علاوه بر مواردی که بیان کردیم، ممکن است سرامیک و کفپوش های ساختمان با یکدیگر تراز نباشند. در این صورت لازم است افراد از دستگاه های کفسابی استفاده کنند.
بنابراین دلایل انجام کفسابی سرامیک متفاوت و متنوع می باشند. اما این روش تمیز کردن کفپوش و سرامیک ها به عنوان یکی از روش های موثر و مفید جهت جذاب نشان دادن آن ها به شمار می رود.
کفسابی سرامیک
روش های مختلف و مراحل انجام کفسابی:
مسلماً افراد برای اینکه شاهد سرامیک و کفپوش های صاف و براق باشند، از روش های مختلف در مراحل متفاوت انجام کفسابی بهره مند می شوند. بنابراین مراحل انجام کفسابی سرامیک به شرح زیر می باشد:
⦁ کفساب ها در مرحله اول سرامیک و کفپوش ها را به طور منظم تراز می کنند. به عبارت دیگر آن ها عمق خراش و ناهمواری هایی که در سرامیک ها وجود دارد، از بین می برند. همچنین برای تراز کردن سرامیک ها از دستگاه های ساب زنی استفاده می کنند.
⦁ در مرحله دوم پولیش روی سرامیک و کفپوش ها کشیده می شود تا به طور کامل درز های مرحله قبل پوشانده شود. پس از آن مرحله جمع آوری پساب های باقی مانده است. چرا که اگر پساب های باقیمانده جمع آوری نشوند به کف سرامیک میچسبند. بنابراین لازم است آن ها جمع آوری شوند.
پس از انجام صحیح و دقیق این دو مرحله، کفساب ها از دستگاه کفسابی سرامیک به صورت زیگزاگی استفاده می کنند. یعنی دستگاه را به صورت زیگزاگی روی سرامیک و کفپوش ها حرکت می دهند.
مراحل انجام کفسابی بسیار آسان و راحت می باشد. اما یکی از نکات مهم هنگام استفاده از دستگاه کفسابی حرکت آن است.
یعنی کفساب ها نباید دستگاه را به صورت ثابت روی سرامیک و کفپوش ها نگه دارند. چرا که به دلیل قدرت بسیار بالا ممکن است حفره هایی روی آن ها ایجاد شود. بنابراین موردی که بیان کردیم، یکی از اصلی ترین نکات هنگام استفاده از دستگاه های مختلف کفسابی می باشد.
مراحل مختلف کفسابی سرامیک :
کفسابی سرامیک علاوه بر مراحل مختلفی که دارد، دارای روش های متنوع نیز می باشد. لذا روش های مختلف انجام آن عبارت اند از:
⦁ کفسابی کفپوش و سرامیک ها با استفاده از فرچه های سیمی محکم
⦁ کفسابی کامل با استفاده از دستگاه های مخصوص کفسابی سرامیک
⦁ کفسابی و ساییدن با زرین
دسه های کفسابی سرامیک
انجام این روش تمیز کاری و براق کردن سرامیک و کفپوش ها با استفاده از دستگاه های مختلف انجام می شود. همچنین می توان گفت دستگاه های کفسابی سرامیک به سه دسته دستی، تک فاز و سه فاز تقسیم می شوند که در ادامه به طور مختصر با این دستگاه ها آشنا می شویم.
⦁ دستگاه کفسابی دستی: معمولاً از این نوع دستگاه کفسابی در مکان و ساختمان هایی که فاقد برق هستند، استفاده می کنند. همچنین می توان گفت این دستگاه از سرعت و قدرت کمتری برخوردار است.
لذا از آن برای کفسابی سرامیک در سرویس های بهداشتی، کنج دیوار ها و….. استفاده می کنند. اگرچه این دستگاه کفسابی کوچک و کم قدرت است. اما کار کردن با آن آسان و راحت می باشد و فواید بسیاری دارد.
⦁ دستگاه کفسابی سه فاز: این دستگاه همان طور که از نامش پیدا است، با استفاده از برق سه فاز کار می کند. به همین منظور دستگاه کفسابی سه فاز دارای قدرت بسیار بالا می باشد و سرعت آن بسیار زیاد است. لذا برای کفسابی سرامیک و کفپوش ساختمان های بزرگ از این دستگاه استفاده می کنند.
⦁ دستگاه کفسابی تک فاز: این دستگاه در مکان ها و ساختمان هایی که برق سه فاز وجود ندارد با استفاده از برق تک فاز مورد استفاده قرار می گیرد.
علاوه بر این، این دستگاه کفسابی از قدرت و عملکرد پایین تری نسبت به نوع سه فاز برخوردار است. اما می توان گفت در مراکز تجاری کوچک، ساختمان ها و منازل مسکونی برای کفسابی کفپوش و سرامیک ها از آن استفاده می کنند.
چکیده مقاله کفسابی سرامیک :
هزینه انجام کفسابی سرامیک بر اساس متر مربع یعنی متراژ سرامیک و کف پوش ها انجام می شود. از طرفی می توان گفت عوامل مختلفی در قیمت کفسابی کفپوش و سرامیک ها نقش دارند. مهم ترین عوامل عبارت اند از:
نوع سرامیک و متراژ آن
میزان کثیف بودن و آلودگی
میزان سختی کار در تمیز کردن لکه ها
و….
معمولاً هر چقدر میزان متراژ سرامیک ها بیشتر باشد، قیمت کفسابی آنها کمتر خواهد بود و بالعکس. اما هزینه و قیمت نهایی انجام این کار توسط کارفرمایان مشخص و معین می شود.
هنوز نظری ندارید ، صدای خود را به زیر اضافه کنید!